Călin Cojocaru nu mai vrea transferuri la ACS Viitorul

Foarte mulți jucători s-au despărțit de ACS Viitorul și în acest sezon, unii chiar înainte de finalul anului 2023. Plecările din lot au continuat și după reunirea echipei și, deși au fost mai mulți jucători în probe, nu s-a mai făcut nici un transfer în această iarnă. 

Antrenorul celor de la ACS Viitorul, Călin Cojocaru, a precizat că nu mai dorește alte transferuri pentru că vrea omogenitate în lot, explicând că dorința sa nu ar avea nici o legătură cu faptul că clubul a avut interdicție la transferuri. Oficial, nu se știe dacă această interdicție s-a ridicat dar cert este că ACS Viitorul nu a făcut nici un transfer.

„Era o greșeală să aducem alți jucători pentru că în vară am adus foarte mulți jucători și acum dacă aduceam alții trebuia să îi integrăm. Cred că era o greșeală să aducem pentru că vrem să mergem pe omogenitate. Am vrut să aducem un număr 10 care juca mai multe posturi dar a primit o altă ofertă și a semnat între timp. Am foarte mulți jucători dar nu vreau să îi aducem doar să fie pe aici”, a spus Cojocaru la Radio Infinit, tot acolo spunând că clubul nu ar mai avea interdicție la transferuri: „Nu mai avem interzis la transferuri, a fost acea problemă care s-a rezolvat pentru că domnul Sarcină a fost mereu lângă noi și ne-a susținut și cred că și autoritățile ar trebui să fie lângă domnul Sarcină pentru că dumnealui bagă banii personali la echipă”.

În ceea ce privește dorința antrenorului ca autoritățile să sprijine o echipă aflată la un pas de faliment, acest lucru ar putea fi imposibil din punct de vedere legal. În plus, autoritățile locale nu au fost alături de Pandurii, echipa de tradiție a orașului, la care erau chiar membrii fondatori și pentru care s-a construit stadionul din Târgu Jiu. Mai mult decât atât, aceleași autorități au fost în stare să ceară bani la cei de la Pandurii pentru a le închiria stadionul la meciuri, înainte de intrarea clubului în faliment. Și ca să fie totul foarte clar, au cerut explicit falimentul clubului Pandurii, așa cum cer acum și falimentul ACS Viitorul, unde se numără printre creditori. 

Galerie foto


Vizualizări: 655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: