CSO Turceni a învins FCU Craiova 2 

CSO Turceni a încheiat săptămâna de pregătire cu un meci amical contra echipei a doua a celor de la FCU Craiova. Gorjenii s-au impus, sâmbătă,  cu scorul de 3-0 în fața satelitului celor de la FCU, după ce la pauză conduceau cu 2-0.

Clubul de la Turceni a anunțat decizia să comunice constant cu fanii prin intermediul paginii oficiale, promițând că o va face indiferent de rezultate. Comunicarea a fost până acum o mare problemă la CSO Turceni, dar nu cea mai mare, având în vedere locul ocupat în clasament.

Revenind la acest meci amical, cu FCU Craiova 2, gorjenii de la Turceni au anunțat că au rulat în această partidă nu mai puțin de 28 de jucători. La finalul acestui amical lotul a fost definitivat și s-a luat decizia de a mai semna cu încă patru jucători.

Fiind vorba de clubul primăriei din Turceni, primarul Cristinel Cioc s-a declarat mulțumit de jocul echipei. „Sunt bucuros, în primul rând, de jocul echipei. Mă așteptam la un joc bun al băieților ținând cont de jucătorii care au fost aduși în această perioadă de pregătire, fotbaliști cu experiență și cu o viziune mult mai bună a jocului. În al doilea rând am observat o schimbare în ceea ce privește pregătirea și condiția fizică a întregului lot. Mai avem patru săptămâni de pregătire, vom avea amicale la sfârșitul fiecărui ciclu săptămânal, important este să nu apară accidentări. Astăzi am luat hotărârea, împreună cu staff-ul administrativ și sportiv al clubului, cine va face parte din lot pentru restul sezonului", a declarat Cristinel Cioc, primarul orașului Turceni pentru pagina oficială a clubului.

Săptămâna viitoare vor fi anunțați jucătorii care au făcut parte din lot în prima parte a campionatului, și care rămân la echipă, și, ulterior, vor fi anunțate noile achiziții.

Vizualizări: 1,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: