CSM Târgu Jiu U19, victorie clară cu Gloria Arad, scor 5-1!

Juniorii U19 și U17 ai CSM Târgu Jiu s-au deplasat la finalul săptămânii la Arad, pentru meciurile din etapa a 2-a din Seria a-7-a a Campionatul Național. Fotbaliștii pregătiți de Alin Poenaru și Florin Popete(U19) s-au impus fără probleme, scor 5-1, în timp ce echipa lui Sorin Vintilescu(U17), a pierdut, scor 0-3 contra CSS Gloria Arad. 

Jucătorii lui Alin Poenaru și Florin Popete sunt la primul sezon în Campionatul Național dar au început campionatul în forță și sunt la a doua victorie consecutivă. 

Meciul de la Arad a fost primul susținut în deplasare din acest sezon pentru gruparea gorjeană. Sâmbătă, la prânz, juniorii U19 au făcut un meci excelent la Arad. Diferența de scor putea fi chiar mai mare, și asta pentru că fotbaliștii gorjeni au dominat categoric meciul și-au avut numeroase oportunități de a marca. Când nu au marcat gorjenii, au făcut-o gazdele, în propria poartă. S-a terminat 5-1 pentru CSM Târgu Jiu și gorjenii au mai pus încă 3 puncte în clasament, a anunțat csmtargujiu.ro.

”A fost un meci la discreția noastră, cu un adversar care nu ne-a pus probleme. Practic s-a jucat la o singură poartă. Din păcate noi nu prea am fost inspirați la finalizare și am ratat cu seninătate foarte multe ocazii. Vreau să-i felicit pe băieți pentru victorie”, a declarat pentru sursa citată Alin Poenaru, antenor la grupa CSM Târgu Jiu U19.

Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Dragoș Blaj 1g, Cosmin Detculescu 1g, Mihnea Tutunaru 1g, Albert Cărămidaru 1g, plus un autogol.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihai Miculicean, Ghoerghe Ciortan, Mario Țambu, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Adrian Rasoveanu, Albert Mircioiu, Mihnea Tutunaru, Cosmin Detculescu, Silviu Ilinca, Ștefan Belea, Dragoș Blaj, Ricardo Saic, Andrei Trancău, Alxenadru Lăpădat, Andrei Poenaru, Andrei Pătrașcu, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

Imediat după meciul Grupei U19 a urmat și confruntarea de la U17 dintre Gloria Arad și CSM Târgu Jiu. Aici lucrurile au stat cu totul diferit. Deși au făcut per ansamblu un meci bun, gorjenii au pierdut partida de la Arad, scor 0-3. Și pentru ei a fost primul meci în deplasare, iar câteva mici greșeli au făcut diferența. Sorin Vintilescu și-a asumat rezultatul și vrea ca echipa să treacă repede peste eșecul de la Arad. De luni se vor întoarce la antrenamente pentru a pregăti meciul de etapa viitoare.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Luis Pilea, Eric Tita, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Calin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea. Antrenor: Sorin Vintilescu.

Vizualizări: 399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: