CSM Târgu Jiu, la ora debutului în competițiile de juniori republicani

Secția de fotbal a CSM Târgu Jiu are programate în acest weekend primele meciuri de juniori republicani. Clubul a anunțat că din această toamnă va înscrie echipe de juniori U19 și U17 ale CSM Târgu Jiu în competițiile oficiale. 

Federația Română de Fotbal a inclus echipele de juniori republicani ale CSM Târgu Jiu, pregătite de Alin Poenaru și Florin Popete(U19), și Sorin Vintilescu (U17), în seria a 7-a a Campionatului Național. 

Partidele noului sezon vor începe pe 3 septembrie, iar ambele echipe ale clubului târgujian vor juca pe Stadionul Municipal, cu echipele similare de la CS Giroc Chișoda. 

„Proiectul fotbalistic de la CSM Târgu Jiu este în plină dezvoltare și trece la un nou nivel. Începând din sezonul 2023-2024, două dintre grupele clubului gorjean, U17 și U19, vor evolua în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal”, este anunțul oficial al CSM. 

Astfel, echipele de U17 și U19 ale CSM Târgu Jiu au fost repartizate în Seria 7-a a Campionatului Național, alături de CSM Reșița, Corvinul Hunedoara, CSS Cransebeș, CSS Lugoj, CSS Gloria Arad, CSS Drobeta Turnu Severin, CSC Dumbrăvița, CSC Ghiroda și Giarmata VII și CS Giroc Chișoda.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: