Handbalistele de la CSM Târgu Jiu debutează sâmbătă în fața suporterilor

Liga Florilor a început deja iar echipa locală a susținut un meci în deplasare. În etapa a doua, programată sâmbătă, 2 septembrie, CSM Târgu Jiu va întâlni, cu începere de la ora 12:00, pe  SCM Râmnicu Vâlcea, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Sâmbătă, 3 septembrie, CSM Târgu Jiu va susține primul meci programat în fața propriilor suporteri din actuala stagiune a Ligii Florilor. 

Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca împotriva SCM Râmnicu Vâlcea. ”Jucăm împotriva unei alte mari echipe din handbalul românesc, trebuie să strângem rândurile și la ora meciului toată lumea trebuie să fie în formă maximă, dat fiind și faptul că este primul joc pe teren prorpiu din acest sezon”, a declarat Liviu Andrieș la conferința de presă premergătoare partidei cu Vâlcea. 

CSM Târgu Jiu se pregătește astfel pentru debutul pe teren propriu în Liga Florilor, sezonul 2023-2024, acesta fiind al doilea sezon pe prima scenă a handbalului românesc pentru gruparea gorjeană. La Târgu Jiu vine SCM Râmnicu Vâlcea iar partida contează pentru etapa a II-a și se va disputa sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 12.00. 

Jucătoarele spun că sunt motivate să debuteze cu victorie în fața propriilor suporteri care sunt așteptați să le susțină. ”Suntem motivate și vrem să obținem victoria la primul meci în fața suporterilor din actualul sezon. Le mulțumesc pentru că ne-au susținut permanent, mai ales în momentele grele. Sper să le facem o bucurie suporterilor din Târgu Jiu”, a declarat Ekaterina Dzhukeva, care a prefațat meciul cu Vâlcea.

Astfel, după deplasarea de la mijlocul săptămânii de la Bistrița, în acest weekend, handbalistele de la CSM Târgu Jiu au parte de un nou test dificil. 

Jucătoarele își așteaptă numeroșii suporteri să le susțină și să câștige împreună  primul meci de pe teren propriu din actuala stagiune.

Vizualizări: 637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: