CSM Târgu Jiu, egal în primul meci de pregătire!

CSM Târgu Jiu a disputat sâmbătă, 29 iulie, pe teren propriu, primul meci de pregătire din această vară. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a încheiat la egalitate, scor 25-25, amicalul cu SCM U Craiova. 

La pauză, gorjencele aveau 15-11 pe tabelă dar CSM Târgu Jiu a pierdut victoria printre degete, Craiova reuşind să egaleze în ultima secundă de joc. 

Chiar dacă a fost un meci amical, câteva sute de suporteri au ţinut să fie prezenţi sâmbătă în Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru a vedea la lucru echipa de handbal a CSM Târgu Jiu care include multe noutăți în lot. 

Cei prezenţi la sală au avut parte de un meci disputat, cu reuşite spectaculoase şi răsturnări de situaţie pe tabela de marcaj. Fără Angela Puşcaş, convocată la naţionala de senioare a României, fără Ana Ciolan şi Laura Moldovan, care au acuzat mici probleme medicale, dar şi fără Ira Zinatullina, aflată în perioada de recuperare, gruparea gorjeană a terminat la egalitate cu SCM U Craiova, scor 25-25, la pauză, 15-11.

La CSM Târgu Jiu şi-au făcut debutul 5 dintre cele 6 jucătoare aduse în această vară: Andreea Mihart, Teodora Popescu, Simone Bohme, Sabrina Lazea şi Andreea Chetraru. Laura Moldovan, sosită la Târgu Jiu în această vară, nu a evoluat în acest meci. Ea a acuzat mici probleme medicale şi a fost menajată de staff-ul tehnic.

Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: