CSM Târgu Jiu a anunțat antrenorul echipei de baschet pentru noul sezon!

Croatul Kresimir Basic va fi antrenorul principal al echipei de baschet și în sezonul 2023-2024, a anunțat oficial clubul primăriei. CSM Târgu Jiu și antrenorul croat Kresimir Basic au ajuns la o înțelegere privind prelungirea angajamentului și pentru sezonul viitor.

Antrenorul care a reușit salvarea echipei de la retrogradare în sezonul trecut, Kresimir Basic, continuă la CSM Târgu Jiu și va fi antrenorul principal al echipei și în sezonul 2023-2024. 

„CSM Târgu Jiu și antrenorul croat Kresimir Basic au ajuns la o înțelegere privind prelungirea angajamentului și pentru sezonul viitor. Tehnicianul de 48 de ani, care a sosit la finalul anului 2022 la gruparea gorjeană, a preluat echipa într-o situație dificilă. Basic a reușit să mențină echipa din Târgu Jiu în Liga Națională. Mai mult, gorjenii au terminat campionatul precedent pe locul 12”, a anunțat clubul din Târgu Jiu.

După semnarea prelungirii angajamentului cu CSM Târgu Jiu antrenorul croat, a spus ce l-a determinat să rămână la Târgu Jiu și cum se simte în orașul lui Brâncuși.

”Motivul pentru care am semnat prelungirea cu CSM Târgu Jiu este simplu. Îmi place situația, echipa, personalul, ambientul, și am început ceva aici. Clubul este ambițios și asta este cel mai important”, a declarat Kresimir Basic, după semnarea noului angajament cu CSM Târgu Jiu, pentru csmtargujiu.ro, care publică un amplu interviu cu antrenorul croat.

Vizualizări: 330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: