Cozi infernale și pacienți nemulțumiți, la un spital din Oltenia

Situația de la Biroul de Internări al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Craiova a stârnit revolta pacienților, care se plâng de orele întregi de așteptare și condițiile umilitoare. Pe rețelele sociale, un pacient a descris experiența sa neplăcută, subliniind necesitatea implementării unor soluții moderne pentru a îmbunătăți procesul de internare.

"Oamenii sunt bolnavi, cu papornițe după ei, stând ore întregi la coadă la un gemuleț unde trebuie să te apleci, din nou, cu umilință. De ce nu implementați un sistem de tichete cu bon de ordine? Am ști când ne vine rândul și lumea nu s-ar mai înghesui", a scris pacientul pe Facebook.

Acesta a sugerat câteva soluții pentru ameliorarea situației:"Din moment ce medicul de pe secție decide să facă internarea, de ce implicați pacientul în asta? De ce nu vine un rezident sau un salariat cu hârtiile? Sau de ce nu se face internarea digital, fără hârtii? Se pot scana și trimite în rețea, nici nu e nevoie să vină cineva cu ele", a continuat pacientul.

Mesajul său a atras atenția și altor persoane: ”Aplicarea unui sistem mai bun ar însemna că mulți plimbători de hârtii ar deveni inutili. Ori, e păcat să vezi că cine știe ce pliă rămâne fără obiectul ”oficial” al muncii”, a scris un bărbat.

În contextul în care tehnologia poate simplifica aspecte ale vieții cotidiene, inclusiv în domeniul medical, pacienții se întreabă când vor vedea aceste schimbări implementate în spitale. "Când ne facem bine cu toții?" a fost întrebarea retorică a pacientului.

Vizualizări: 2,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: