Construiește un aqua parc cu zonă de agrement într-un sat de lângă Târgu-Jiu

Un investitor din Târgu-Jiu va construi o zonă de agrement cu restaurant și aqua parc unic în Gorj într-un sat de lângă oraș. Proiectul a fost anunțat pe site-un Agenției Naționale pentru Protecția Mediului Gorj și va fi realizat în satul Curtișoara din Bumbești-Jiu.

Autoritățile locale de aici au văzut proiectul și consideră că investiția este unică în județ și va avea un real succes.

”Este vorba de o firmă din Târgu-Jiu care va realiza acest aqua parc și zona de agrement. A fot nevoie să realizeze un PUZ acolo și acum sunt în faza de proiectate. Noi le-am eliberat certificatul de urbanism și vreau să vă spun că am văzut proiectul și vă spun sincer că Gorjul nu are așa ceva. Este ceva deosebit și de această investiție nu se vor bucura doar cei din Bumbești-Jiu, cred că oameni din tot județul și nu numai vor venii aici la distracție și la relaxare”, a precizat primarul din Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru

Firma S.C . RATIPEST PROD S.R.L va realiza investiția din satul Curtișoara, societate deținută de omul de afaceri Nicu Crețu.

Vizualizări: 7,955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: