Cine a fost ales președinte al CS din CE Oltenia

Un nou mandat de președinte al Consiliului de Supraveghere din CE Oltenia pentru Alexandru Marcoci, unul din cei șapte membri ai organismului de conducere.


Alexandru Marcoci  a ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, în perioada decembrie 2022 - iunie 2023. Acesta s-a mai ocupat de comercializarea produselor farmaceutice. Potrivit CV-ului, Marcoci a ocupat funcția de consilier tehnic la o societate de administrare rețea apă și stație epurare, a fost și membru în Consiliul de Administrație al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, dar și consilier județean în cadrul Consiliului Județean Mehedinți. La finalul anului 2020, Marcoci a intrat în producția de minerit și energie. El a mai ocupat funcția de Președinte al Consiliului de Supraveghere în cadrul CE Oltenia.


CE Oltenia a anunțat noua componență a Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia, iar membrii și-au început mandatul pe 21 august 2023. Mai bine de jumătate sunt persoane care au mai fost în CS. Este vorba despre Alexandru Marcoci, Adrian Marinescu, Pavel Nițulescu, Luminița Popescu, Mădălin Eftenoiu, Mădălin Georgescu și Vladimir Tanasiev.

Vizualizări: 2,578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: