Ce tarife practică Direcția Silvică Gorj pentru pescuit montan

Tot mai mulți pescari aleg râurile de munte din județul Gorj pentru a se relaxa. De la un an la altul, Direcția Silvică Gorj înregistrează tot mai multe solicitări din partea pescăriilor care vor abonament pentru întreg sezonul.


"Vreau să vă spun că am sesizat o crește a solicitărilor venite din partea gorjenilor care vor să pescuiască pe râurile de munte care sunt în administrarea Ocoalelor Silvice din Padeș, Tismana, Runcu, Novaci și Polovragi.  Avem 40 de solicitări depusese anul acesta din care 20 au solicitat permise pentru tot anul în tot habitatul din Gorj. Pentru o zi tariful este de 25 de lei, pe lună 100 de lei și pentru tot sezonul 200 de lei. Este un pescuit recreativ pe apele de munte, un hobby, iar de la un an la altul avem tot mai mulți doritori." , a spus Ovidiu Cârstoc, șeful Direcției Silvice Gorj.


Pescari care vor să pescuiască pe apele de munte pot face acest lucru pe râul Motru Mare, Tismana I, Valea Sadului,  Bistricioara, Bistrița, Valea Bratacului, Jiu, Gilort, Galbenul, Olteț și Lacul Vâja.

Vizualizări: 1,719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: