Ce „lecție” au primit edilii care vor să-și schimbe partidul la anul

„Primarii traseiști n-au primit niciun leu de la Guvern și bine au făcut Ciolacu și Ciucă!” Afirmația e făcută de un lider al PNL Gorj, care consideră că edilii care au anunțat că-și vor schimba partidul la alegerile de anul viitor nu au încasat niciun leu din Fondul de Rezervă. 

Orașul Novaci și localitățile Dragotești, Arcani, Ciuperceni, Prigoria și Bolboși n-au primit niciun ban de la Guvern acum pe final de an. 

Bani mulți au ajuns în Baia de Fier, de exemplu, 1,7 milioane de lei. La Târgu Jiu, au ajuns 3 milioane de lei și la Motru, 1 milion. 

Edilul liberal din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că s-a dorit astfel să li se dea o lecție primarilor care au anunțat că-și vor schimba partidul la alegerile din 2024.  “Primarii traseiști n-au primit un leu și bine a făcut Guvernul. Care au plecat de la PSD la PNL sau de la PNL la PSD nu a primit niciun leu. Cu acte în regulă nu au plecat, dar au fost taxate intențiile, asta vreau să zic. Eu zic că chiar dacă suferă comunitățile, Guvernul va găsi o soluție. Au fost discuții puternice la nivel de coaliție, Ciolacu și Ciucă, așa au hotărât. Și e bine. Le-a dat o lecție”, a declarat primarul liberal din Roșia de Amaradia, într-o emisiune la Radio Infinit.

Galerie foto


Vizualizări: 2,973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: