Primar: Când începe campania electorală, se discută mai des de minerit

Nu că ar mai fi nevoie să recunoască public cineva, dar un primar din Gorj admite că, în pragul campaniei electorale, Complexul Energetic Oltenia e agent electoral bun.

Mulți politicienii încep să promită verzi și uscate, dar vor rămâne, spune edilul din Roșia de Amaradia, doar „probleme nerezolvate”.

Primarul Liviu Cotojman a declarat că, în final, „tot noi, gorjenii, suferim”. “De fiecare dată când începe campania electorală, se discută despre Complexul Energetic Oltenia en fanfare, de deșeuri și sport. Sunt subiectele care se abordează în campania electorală. Ne-am obișnuit cu ele. Fiecare politician încearcă să obțină câștig politic pe aceste subiecte, dar care se discută doar la nivel strategic și rămân tot probleme nerezolvate. Vin în tăvălug peste noi și alte decizii de la București sau Bruxelles și tot noi, gorjenii, suferim. Simțim că nu avem niciun cuvânt de spus, că alții decid pentru noi și noi nu trebuie decât să ne conformăm”, a declarat Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia, într-o emisiune la Radio Infinit.

De altfel, una dintre promisiunile care i se face chiar și primarului din Roșia de Amaradia aproape din patru în patru ani este că se va redeschide Cariera Seciurile, din localitate. Greu de crezut că acest lucru va fi posibil mai ales ținând cont de faptul că se închid capacități și se urmează la virgulă planul de restructurare aprobat la Bruxelles.

Vizualizări: 1,806

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: