Cât timp va sta Leuștean în funcția de președinte al PNL Gorj

Actualul ministru al Proiectelor și Investițiilor Europene, Dan Vîlceanu, a vorbit despre suspendarea sa din funcția de președinte al PNL Târgu Jiu. Interimatul a fost asigurat de Dumitru Leuștean, primarul din Novaci, iar acest lucru va fi doar pe perioada în care Vîlceanu va deține funcția de secretar general al formațiunii politice.

Vîlceanu a mai afirmat faptul că nu vor avea loc alegeri pentru ocuparea funcției de lider al PNL Gorj, tocmai pentru că nu a existat o demisie, ci doar o suspendare din funcție. ”Nu este vorba de incompatibilitate, ci de a asigura o viață de partid”, a mai spus Vîlceanu.

”Nu este vorba despre incompatibilitate, ci despre faptul că trebuie să asiguri organizației județene o viață de partid, așa cum este necesar. Având în vedere funcția de secretar general sunt nevoit să mă aplec asupra problemelor partidului la nivel național, iar în Gorj organizația trebuie să aibă propria ei activitate. Era nevoie ca cineva să preia interimatul pentru această poziție pentru a asigura o continuitate a partidului. Interimatul este pe toată perioada în care eu voi ocupa funcția de secretar general al PNL. Nu este necesar să fie organizate alegeri, tocmai pentru că nu este vorba despre o demisie, ci de suspendare. Eu comunic permanent cu domnul Leuștean”, a spus Dan Vîlceanu, la Radio Infinit.

Consilierul județean Eduard Berca este cel care a spus că ar trebui organizate alegeri după autosuspendarea lui Vîlceanu.

Vizualizări: 1,461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: