Când își vor primi românii banii pe cardurile de energie

Ministrul Marcel Boloș le transmite românilor să nu se mai agite pentru cardurile de energie, în condițiile în care aceștia sună pentru a întreba unde este cardul mult așteptat. Oficialul a precizat că se primesc zilnic peste 5000 de apeluri telefonice pe acest subiect.

Ministrul Marcel Boloș dă asigurări că peste un milion de români vor primi cardurile de energie până luni, aceasta fiind și prima zi în care se vor putea face plăți. Oamenii sunt momentan îngrijorați și sună de peste 5000 de ori pe zi pentru a întreba când își primesc cazurile. ”Sunt întrebări firești, e o categorie de beneficiari care e trecută de 60 de ani, sunt îngrijorați. Am vrut să văd dacă angajații sunt rezistenți la stres, am avut surprize plăcute. Peste un milion de carduri sunt acum distribuite. Au fost tipărite toate, avem termenul până luni ca să fie finalizată operațiunea de distribuire. Luni e ziua cea mare de când se pot plăti facturile după regulile menționate. Banii au fost transferați la Poștă, toată lumea are asigurați banii pe card. Am făcut apel la răbdare. Să fie atenți la documentele scanate, cartea de identitate, cardul de energie și factura, să fie scanate ca să le poată încălca în aplicație, ca să poată fi verificate”, a transmis ministrul Boloș.

Peste 5.000 de apeluri intră zilnic în Call Center, din partea românilor disperați că nu mai primesc cardurile de energie pe care le vor folosi la plata facturilor și ministerul a făcut, din nou, apel la calm.  

Oamenilor care vor să facă plata online le este reamintit să aibă pregătite scanate buletinul și cardul de energie. Oamenii din mediul rural pot sta, însă, liniștiți, pentru că vor face aceste plăți cu ajutorul poștașilor.

Vizualizări: 632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: