Campanie umanitară pentru refacerea unei case afectatate de incendiu

O casă din satul Gornovița, ce aparține de Tismana, a fost cuprinsă ieri de flăcări. Edilul a cerut voluntari ca să stingă flăcările până la sosirea pompierilor, iar acum vine cu un nou apel către cetățeni. 

E nevoie de bani pentru reconstruirea casei și de aceea apelează la oamenii cu suflet din Tismana pentru a ajuta familia afectată. 

"De astăzi voi demara o campanie de strângere de fonduri pentru familia doamnei Blendea Anișoara din orașul Tismana, sat Gornovița. În incendiul care a avut loc aseară la locuința doamnei Blendea a ars integral acoperișul casei și de aceea vă rog, dragi oameni cu suflet bun, să fim uniți și să contribuim fiecare cu o sumă de bani, cât de mică, să putem ajuta la refacerea acestei locuințe", anunță Petre Remetea, edilul din Tismana.

Cine dorește să doneze poate contacta primarul sau poate merge la Pensiunea Plaiul Castanilor, care se află in vecinătatea locuinței arse sau la secretariatul primăriei, iar listele cu donațiile și banii strânși, dar și numele donatorilor, vor fi predate proprietarilor locuinței arse.

Galerie foto


Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: