Camere cu termoviziune în școlile dintr-o comună din Gorj

Camere cu termoviziune, nebulizatoare, echipamente de curățenie și dezinfecție, măști ori mănuși. Sunt cateva dintre dotările de care vor avea parte, în curând, toate școlile din comuna gorjeană Bărbătești. Proiectul are o valoare de aproape 500 de mii de lei.

Cu acești bani, primăria va cumpăra termometre, kit măsurare temperatura și două camere cu termoviziune, materiale si echipamente de curățenie, antiseptice și dezinfectante, aparate de dezinfectare si de igienizare (nebulizatoare și statie dezinfectare maini).

De asemenea, vor mai fi cumpăratepeste 20 de mii de măști, circa 100 de viziere și aproape patru mii de mănuși de protectie.

"Scopul acestei proceduri este acela de a oferi echipamente si materiale de dezinfectare si protectie celor patru unitati de invatamant din comuna Barbatesti, în vederea functionarii în conditii de siguranta a unitatilor de învatamânt în contextul prevenirii, depistarii din timp si a controlului Covid 19", au transmis autoritățile din Bărbătești.

Astfel de proiecte au mai fost accesate și de alte primării. Chiar dacă demersurile au fost făcute, anul trecut, banii au ajuns abia spre finalul pandemiei.

Vizualizări: 1,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: