Cam stresanți angajații CEO.... Un parlamentar PSD Gorj spune că situația companiei este "sensibilă și atât”

"Festina lente", sugerează senatorul Cristi Rujan, traducerea aproximativă fiind "grăbiți-vă încet”.  Complexul Energetic Oltenia este în aer, iar parlamentarii puterii sunt pe lângă subiect. În condițiile în care parlamentarii minimalizează problemele CE Oltenia, este greu de crezut că se vor duce la București să rezolve o problemuță, așa cum o descriu ei. Mai mult, senatorul PSD Gorj Cristi Rujan a spus că el, ca parlamentar, nu are ce să facă în privința managementului, la care pare că este deranjat doar de lipsa de comunicare.

Cristi Rujan, senator PSD, crede că lucrurile la compania de unde sunt dați oameni afară, care este pe închidere și care nu are nicio investiție nouă în derulare, este doar… sensibilă. "Eu zic să nu picăm totuși în capcana asta a prezentării apocaliptice a situației, chiar dacă situația este într-adevăr prezentăm doar lege, este sensibilă, ci atât. Este sensibilă situația, dar nu este apocaliptică".

El a mai spus că problemele de la CEO nu sunt de competența sa. 


"Sunt de acord cu dumneavoastră că sunt multe probleme legate de modul în care se realizează managementul de ansamblu la CEO și că de-a lungul timpului au fost multe lucruri care poate ar fi trebuit să fie altfel, dar nu pot eu să dau soluții, întrucât nu cred că parlamentarii trebuie să fie cei care să realizeze managementul CEO sau să-și dea cu părerea despre modul cum ar trebui să se desfășoare activitatea în CEO și chiar că cei care sunt specialiști ar putea să-i tragă de mânecă pe cei care conduc și sunt în top managementul CEO și să le spună că așa sau așa nu este bine”, a declarat Rujan la Radio Infinit.

O problemă reală, în viziunea lui Rujan, este cea de comunicare.

"Mie mi se pare și am spus-o de mai multe ori, mi se pare că este în primul rând cu o lipsă totală de comunicare.  Eu mă hrănesc cu informații din ceea ce prezentați dumneavoastră mass-media. Ca atare, opinia mea poate fi eronată, pentru că nu am posibilitatea să compar. Anumite informații, le dați dumneavoastră, le aflați din diverse surse. Cert este că ar trebui să comunice mai mult. Poate că un dialog foarte strâns cu sindicatele, așa cum sunt ele împărțite, antagonice, de foarte multe ori neunite".

Vizualizări: 3,445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: