Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată de AJOFM Gorj

AJOFM Gorj va organiza pe data de 11 octombrie 2024, începând cu ora 10:00, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc la parterul clădirii din Campusul Studențesc Debarcader al Universității „Constantin Brâncuși”, situată pe strada Tineretului nr. 1, în Târgu Jiu.

Scopul acestui târg de locuri de muncă este creșterea gradului de ocupare a forței de muncă în rândul tinerilor absolvenți care sunt în căutarea unui loc de muncă. Reprezentanții AJOFM Gorj desfășoară activități de contactare a agenților economici din diverse domenii de activitate, în vederea oferirii unei game variate de locuri de muncă pentru participanți.

Atât absolvenții care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrați la AJOFM Gorj, cât și angajatorii care oferă locuri de muncă, pot beneficia de sprijin financiar, conform Legii nr. 76/2002 privind asigurările pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt invitați să participe la acest eveniment. Pentru mai multe informații, cei interesați pot contacta AJOFM Gorj la sediul din Târgu Jiu, strada Lt. Col. D. Petrescu nr. 1 sau la numărul de telefon 0253/211568.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: