Campanie umanitară la Târgu Jiu: „Baschetul ajută” – Solidaritate pentru sinistrații din estul țării

Sucursala Regională 2 și Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu, în parteneriat cu Federația Română de Baschet, au inițiat campania umanitară „Baschetul ajută”, un demers menit să sprijine victimele inundațiilor din estul României. Această inițiativă implică mobilizarea întregii comunități baschetbalistice din Târgu Jiu – de la jucători și antrenori până la suporteri – în efortul de a aduce ajutor celor afectați.

În cadrul campaniei, s-a organizat un punct de colectare în Târgu Jiu, la Hotelul Brâncuși, în colaborare cu Asociația Centrul de Sprijin pentru Români. Cei care doresc să contribuie pot aduce donațiile în zilele de luni până joi, între orele 16:30 și 20:00. Printre obiectele de care este mare nevoie se numără:

Alimente neperisabile (conserve)
Aparate electrocasnice mici (plite, calorifere, reșouri)
Pături, saltele, lenjerii de pat
Haine, în special pentru copii
Produse de igienă personală
Trotinete și biciclete


Reprezentanții clubului târgujian au subliniat că, prin această campanie, își doresc să demonstreze forța spiritului de echipă nu doar pe teren, ci și în viața de zi cu zi. „Generozitatea și solidaritatea pot face o diferență uriașă pentru cei care au pierdut totul în urma dezastrului natural”, au declarat organizatorii.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: