Prințesa Kate a scăpat de cancer după nouă luni de tratament!

Kate, Prințesa de Wales, a anunțat că a scăpat de cancer după 9 luni de tratament. Prințesa a terminat chimioterapia și a anunțat că a învins boala printr-o postare pe rețelele sociale unde a postat un mesaj emoționant.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a dezvăluit că tratamentul său împotriva cancerului a ajuns la final, iar boala a intrat în remisie. După nouă luni de chimioterapie preventivă, soția Prințului William este pregătită să își reia parțial angajamentele publice, dar recunoaște că drumul spre recuperare completă este încă lung.

Într-un mesaj video transmis de Palatul Kensington, Kate Middleton a vorbit deschis despre cât de dificilă a fost această perioadă pentru ea și familia ei.

„Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața, așa cum o știi, se poate schimba într-o clipă”, a mărturisit ea.

Perioada de incertitudine de după diagnostic a fost marcată de frică și emoții intense, dar în final, tratamentul de chimioterapie s-a încheiat cu succes.

Prințesa a recunoscut că această experiență i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții și asupra importanței lucrurilor simple.

”Călătoria cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă, dar îți aduce în față vulnerabilitățile tale într-un mod profund.”, a spus Kate Middleton.

După finalizarea chimioterapiei, Kate Middleton se va concentra pe menținerea sănătății sale și va reveni treptat la activitățile publice. Deocamdată, va lucra de acasă la unele proiecte și va avea un program ușor de angajamente externe.

Oficialii Palatului Kensington au anunțat că nu vor fi furnizate în avans detalii despre angajamentele publice ale prințesei, dar este probabil ca aceasta să participe la evenimente importante, cum ar fi Duminica comemorării din noiembrie și slujba de colinde din decembrie.

Kate Middleton a subliniat cât de mult a însemnat sprijinul soțului său, Prințul William, în această perioadă dificilă.

”Această perioadă ne-a reamintit mie și lui William să fim recunoscători pentru toate lucrurile simple din viață. De a iubi pur și simplu și de a fi iubit”, a adăugat ea.

Familia regală se pregătește acum să intre într-o nouă etapă, concentrându-se pe sănătate și pe recunoștința față de viață. Deciziile privind viitoarele angajamente ale prințesei vor fi luate în funcție de recomandările medicale.

Galerie foto


Vizualizări: 1,966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: