George și Amal Clooney, apariție plină de eleganță la Veneția!

George Clooney și soția sa, Amal, au aterizat la Veneția pentru cea de-a treia zi a Festivalului anual de film. Actorul se pregătește să pășească pe covorul roșu pentru premiera comediei sale „Wolfs”.

Actorul George Clooney, în vârstă de 63 de ani, a purtat o ținută casual, în timp ce Amal, în vârstă de 46 de ani, a uimit într-o rochie mini galbenă plină de farmec și o pălărie asortată.

Cuplul este așteptat să participe duminică la premiera noului film al lui George, în care acesta joacă alături de Brad Pitt.

George și Amal s-au căsătorit în Veneția, Italia, în 2014. Trei ani mai târziu, cei doi au devenit părinți de gemeni, Alexander și Ella, în 2017.

Filmul „Wolfs” spune povestea a doi indivizi specializați în mușamalizări după crime, siliți să colaboreze la un caz nou.

Organizatorii festivalului promit o densitate fără precedent de vedete pe covorul roșu. Nicole Kidman, Lady Gaga, George Clooney, Daniel Craig, Julianne Moore și Tilda Swinton sunt doar câteva nume.

Angelina Jolie își va promova la Veneția cel mai nou proiect - „Maria”, în care va juca rolul legendarei Maria Callas. Pelicula, regizată de Pablo Larrain, face parte din competiția pentru Leul de aur.

La câteva zile distanță, va străbate covorul roșu și fostul ei soț, Brad Pitt, care își va promova comedia de actiune „Wolfs”, în care împarte afișul cu George Clooney. 

Organizatorii au făcut aranjamente speciale pentru ca cei doi foști parteneri de viață, Jolie și Pitt, care încă își dispută în justiție custodii și proprietăți, să nu riște să dea nas în nas în Lido.

„Am fost atenți ca să evităm riscul ca ei să se intersecteze la Veneția. Prin urmare, Angelina a fost prezentă joi și a plecat vineri dimineață. Iar Brad Pitt urma să ajungă vineri noapte sau sâmbătă dimineață pentru a participa la proiecția care va avea loc duminică. Prin urmare, nu e nicio șansă ca cei doi să se întâlnească aici”, a precizat Alberto Barbera, artistic director al festivalului.

În competiție, cu șanse reale de triumf, va fi proiectat și "Joker: Folie à Deux", noul film al regizorului Todd Philips, despre faimosul personaj de benzi desenate. În urmă cu cinci ani, prima peliculă din serie - "Joker" - a câștigat marele premiu la Festival.

În secțiunea Orizzonti, dedicată celor mai noi tendințe estetice va fi prezentat, duminică, filmul „Anul Nou care n-a fost”, o coproducție româno-sârbă, regizată de Bogdan Mureșanu.

Galerie foto





Vizualizări: 1,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: