Beți turtă, la volan

Polițiștii de la Rutieră au făcut noi acțiuni în trafic. Au acționat, în weekend, pentru reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecințe grave. Au întocmit și dosare penale cu această ocazie. Au constatat 13 infracțiuni la regimul circulației rutiere. Cei mai mulți șoferi prinși pe picior greșit erau beți. 

"La data de 11 februarie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni au identificat în trafic un bărbat, de 51 de ani, din orașul Țicleni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 Țicleni, având o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat", anunță IPJ Gorj. 

În Târgu Jiu, un tânăr, de 21 de ani, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian, din municipiul Târgu Jiu, având o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer din Țicleni s-a ales cu dosar penal și a rămas fără permis după ce s-a urcat la volan. Avea o alcoolemie de 0,59 la mie. 

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale, în care se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 4,858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: