Bătut de vecinul pe care l-a reclamat

Un gorjean a fost condamnat ieri la 6.900 de lei amendă penală, pentru că a agresat un vecin care în prealabil îl reclamase la Poliție. Agresorul este obligat și la plata unor daune morale de patru mii de lei către victima sa. Sentința Judecătoriei Târgu Jiu nu este definitivă.

Fapta s-a petrecut în martie 2022, când un bărbat a sunat la Poliția Rovinari, pentru a se plânge că un vecin l-a amenințat că îl va omorî și că îi va incendia locuința. A doua zi după deschiderea dosarului penal, vecinul l-a agresat pe motiv că a depus plângere.

"I-a reproșat faptul că a formulat plângere penală împotriva sa cu o zi în urmă, respectiv „te desființez eu de aici că aduci poliția peste mine" și a lovit cu pumnul în față, respectiv în zona urechii stângi şi la nivelul pieptului, pe partea civilă ##. Partea civilă a încercat să se depărteze, însă inculpatul a urmat-o și a încercat din nou să o lovească, însă nu a reușit, după care a plecat de la locul faptei", se arată în documentul de la instanță.

Totul s-a întâmplat cu martori. Fiind audiat în faţa instanţei, inculpatul a adoptat o atitudine sinceră, recunoscând şi regretând fapta săvârşită.

Vizualizări: 502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: