Traficant de droguri, în arest

Un bărbat 38 de ani a fost arestat 30 de zile, într-un dosar instrumentat de DIICOT Mehedinți. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

"Măsura a fost luată după ce, în ziua de 19 octombrie 2024,   inculpatul a fost prins în flagrant, în municipiul Pitești,  în timp ce ridica un pachet, introdus în țară din Olanda, prin intermediul unei firme de coletărie,  în care se afla, ascunsă în carcasa unei boxe audio,  cantitatea de peste 250 grame substanță psihoactivă 2MMC, destinată comercializării.

În urma percheziției efectuate în comuna Mărăcineni, județul Argeș,  la locuința inculpatului au fost identificate și ridicate cantitățile de aproximativ  70 grame canabis,  30 grame rezină de canabis ( ambele droguri de risc) și 20 grame substanţă psihoactivă ADB-4en-PINACA, obiecte purtând urme de substanță, cântare electronice, precum și alte mijloace de probă", a comunicat DIICOT.

În ziua de 20.10.2024,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din  Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești.

Vizualizări: 986

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: