Bărbatul căutat de poliție și de salvamontiști a fost găsit

Bărbatul de 74 de ani, dat dispărut de soția sa după ce a plecat la pescuit în zona lacurilor din satul Hodoreasca al comunei Câlnic, a fost găsit. Acesta nu a fost victima unei infracțiuni.

„Persoana disparută a fost găsită în viaţă, deshidratată, conștientă, cooperantă, fiind transportată de salvamontiști până în locul unde a putut fi predată ambulanţei SMURD” a transmis Salvamont.

Știre inițială: A fost noapte albă pentru polițiștii și pompierii din județul Gorj! Ei au avut misiunea de a găsi o persoană dată dispărută. Echipele de căutare au fost mobilizate în zona lacurilor din comuna Câlnic. 

La acțiune au participat și salvamontiștii gorjeni, cu aparatura din dotare.

„Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea unei persoane anunțată ca dispărută în zona lacurilor formate în carierele de cărbune din zona Calnic -Hodoreasca.
Salvamontiștii acționează ca resursă de sprijin, la solicitarea Inspectoratului Județean de Politie Gorj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj , alături de personal din cadrul acestor instituții.
Salvamontiștii intervin cu echipe de cercetare terestră și de cercetare cu drone cu termoviziune și binocluri cu infraroșii”, a transmis Salvamont Gorj.

Vizualizări: 1,375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: