Autorul accidentului mortal de la Prefectură a contestat arestul preventiv

Angajatul Direcției Sanitar Veterinare Gorj care a lovit, duminică, două persoane pe trecerea de pietoni în Târgu Jiu, băut fiind, a fost arestat pentru 30 de zile. O femeie a murit la faţa locului, iar soţul ei este internat în spital.

Bărbatul de 47 de ani a contestat deja decizia instanței. Cristinel Lupulescu este consilier superior în cadrul DSV Gorj.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată în dosarul nr.1263/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Lupulescu Iulius-Cristinel, pentru săvârşirea infr. prev. şi ped. de art. 192 alin. 1 şi 2 C.p. şi art. 336 alin. 1 C.p. cu aplic. art. 38 alin. 1 C.p., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.03.2022 până la data de 19.04.2022 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă cu privire la inculpat în conformitate cu dispozitivul prezentei încheieri”, se arată în minuta Judecătoriei Târgu Jiu.

Doi soți au fost spulberați pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Constantin Brâncuși, în spatele Prefecturii Gorj. Angajatul DSV Gorj avea o alcoolemie de 1,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Femeia de 57 de ani a murit la scurt timp după impact. Soțul a ajuns la spital și se află acum în stare stabilă, internat la Ortopedie.

Vizualizări: 5,545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: