AUR exclude din partid liderul de la Gorj

Alianța pentru Unirea Românilor l-a notificat pe liderul de la Gorj, Nicolae Fîciu, cu privire la excluderea din partid.

Acesta este acuzat de “fapte care dăunează activității, imaginii, prestigiului sau unității partidului”.

Faptul că vor fi excluderi în filială a fost anunțat acum câteva zile de liderul AUR, George Simion, supărat pe faptul că a fost apostrofat de o membră a partidului la un miting care a avut loc la Târgu Jiu.

Respectiva îi reproșa chiar faptul că se urmărește îndepărtarea lui Fîciu din partid, dar și faptul că organizația centrală nu mai suportă plata chiriei pentru sediul AUR Gorj.

“Cine a strigat și a făcut scandal la întâlnirea de la Târgu Jiu este propus pentru excludere”, a fost mesajul vocal transmis de Simion pe un grup de comunicare al partidului.

actualizare - Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a transmis un comunicat cu următoarele precizări:

1. Juriul de Disciplină și Arbitraj a fost sesizat cu privire la grave și repetate derapaje de la normele de conduită săvârșite de domnii Nicolae Fîciu și Remus Cireașe, care au deținut interimar funcțiile de coordonator și, respectiv, coordonator adjunct al filialei.

2. În urma analizei efectuate, Juriul de Disciplină și Arbitraj a decis excluderea celor doi din rândurile membrilor și, pe cale de consecință, eliberarea lor din orice funcție deținută în structura de partid.

3. Informația potrivit căreia domnul Scarlat Iriza, membru PSD, și domnul Dian Popescu, membru PNL ar urma să preia conducerea filialei Gorj este una falsă.

4. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor va sancționa drastic orice abatere disciplinară sau încercare de destabilizare în măsură să-i afecteze imaginea și să zădărnicească procesul de construcție început odată cu intrarea în Parlamentul României.

Vizualizări: 3,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: