Au scos la vânzare casa de vacanță "Faetonul de Novaci" 

"Faetonul de Novaci" a fost scos la vânzare de proprietari cu 175.000 de euro. Vorbim de o casă de vacanță construită în stil brâncovenesc la poalele munților, care se întinde pe o suprafață de 5.600 mp.




Arhitectura casei este una deosebită, iar amplasarea face ca acest imobil să fie perfect pentru relaxare. Interesant este un dormitor realizat cu cărămidă de sare. 


O casă de vacanță la poalele munților Parâng, un loc de odihnă și relaxare, cu o priveliște superbă. Este o proprietate de 5.600 mp pe care este construită o casă de 140 mp și o casă de vară de 80 mp. Elementele în stil brâncovenesc, aerul proaspăt, vegetația și beneficiile zonei atrag vizitatori. Casa vă așteptă cu un design special compartimentarea fiind astfel: hol, o bucătărie, un living generos cu șemineu, un dormitor cu perete din cărămida de sare, o baie generoasă și un loc de luat masă, la mansardă se regăsește un dormitor și un balcon. 

Amenajarea a fost făcută cu bun gust, totul fiind de calitate superioară și păstrat impecabil. Construită din cărămidă pe o fundație de beton și piatră de râu, acoperită cu țiglă și fiind foarte luminoasă , casa asigura tot confortul pe care și-l dorește  cineva dar și intimitate", se arată în anunț.

Vizualizări: 5,193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: