Au crescut copaci în ștrandul municipal

Mai este mult până va fi reabilitat ștrandul municipal, aflat acum în paragină. Au crescut copaci și verdeață în ștrandul din vecinătatea bazinului de înot recent inaugurat.


Primarul Marcel Laurențiu Romanescu prezenta publicului, în august 2021, proiectul bazinului descoperit de înot, alături de promisiunea că investiția de aproximativ trei milioane de lei va fi trimisă spre licitație în luna octombrie a acelui an. ”Se reabilitează și se modernizează fostul bazin, se amenajează băi, vestiare și chiar un bar. […] Cel târziu în luna octombrie a acestui an (n.r. – 2021) va avea loc licitația pentru execuția noului ștrand, a cărui valoare o estimăm la 3 milioane de lei”, declara primarul Târgu Jiului într-o postare pe Facebook.

Nimic până azi.

Între timp, locul aflat în ruină este acum și mai vizibil dat fiind că în zonă a fost construit bazinul de înot. Astăzi, acolo este plin de vegetație și au crescut și copaci. Accesul este și el greoi din cauza buruienilor din jur. 

Primăria Municipiului Târgu Jiu a preluat bazinul în anul 2017. Acesta a aparținut anterior Ministerului Tineretului și Sportului și era administrat de Clubul Sportiv Pandurii. Clubul nu a putut asigura condițiile necesare pentru funcționare, așa că l-a cedat municipalității.

Galerie foto




Vizualizări: 1,937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: