Bani pentru drumuri și trei poduri. Primar: Sunt deplorabile

Autoritățile locale din comuna gorjeană Telești au reușit să obțină o finanțare prin programul guvernamental ”Anghel Saligny” pentru modernizarea mai multor drumuri din localitate, dar și pentru construirea a trei poduri. Licitația s-a făcut, urmează să fie stabilită firma care va efectua lucrarea.

Valoarea totală a acestei investiții se ridică la aproximativ 17.000.000 de lei. În perioada următoare autoritățile vor emite autorizația de construirea și vor da ordinul de începere a lucrărilor.

”S-a făcut licitația și așteptăm să vedem firma care va executa lucrarea. Se vor asfalta aproximativ 10 kilometri de drumuri comunale în satele Telești, Buduhala și Șomanești și se vor construi trei poduri. Drumurile care vor intra în reabilitare arată foarte rău. Unele sunt betonate, altele de pământ, iar altele sunt în stare deplorabilă, chiar catastrofală. De aceea ne dorim foarte tare să le modernizăm”, a precizat primarul din Telești, Romulus Bâldea.

În afara celor 10 kilometri de drum care intră în reabilitare ar mai rămâne mici porțiuni nemodernizate, iar autoritățile locale promit că le vor asfalta anul viitor.

Vizualizări: 1,067

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: