Primii kilometri de canalizare într-o comună din Gorj

Sătenii din comuna gorjeană Fărcășești pot spera de acum la o viață mai bună. Autoritățile locale au reușit să obțină finanțare pentru introducerea sistemului de canalizare, deocamdată în două sate, iar apoi se va merge pe extinderea investiției și în restul localității.

Primii patru kilometri de canalizare din comuna Fărcășești se introduc prin programul guvernamental ”Anghel Saligny”. Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 12.000.000 de lei.

”Noi nu avem nici măcar un kilometru de canalizare în comuna Fărcășești. Acum am obținut finanțare pentru introducerea sistemului pe o distanță de patru kilometri în satele Peșteana de Jos și Valea cu Apă, după care, în funcție de finanțările pe care le vom putea accesa, o să mergem cu extinderea și în restul satelor din comună. Acum am mai făcut câteva clarificări la proiect și în perioada următoare urmează să semnăm contractul de finanțare și să dăm drumul la licitație”, a precizat primarul din comuna Fărcășești, Constantin Drăgoescu.

Vizualizări: 1,752

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: