Îndeamnă cetățenii să se racordeze la canalizare

Autoritățile locale din comuna gorjeană Bălești anunță cetățenii că lucrările la sistemul de canalizare începute în 2018 sunt finalizare, iar beneficiarii acestei investiții se pot racorda. Primarul Mădălin Ungureanu promite că, până în 2026, va finaliza extinderea canalizării în toată comuna.

Proiectul pentru introducerea sistemului de canalizare în comuna Bălești a început în anul 2018 și a fost finanțat prin PNDL 2. Cei 23 de kilometri de canalizare au fost finalizați, iar cetățenii se pot racorda.

”Vreau să vă spun că am terminat cei 23 de kilometri de canalizare realizați prin PNDL 2. Este o investiție de aproximativ 2.300.000 de euro, bani cu care am reușit să introducem sistemul de canalizare în satele Tălpășești, Găvănești, Stolojani și Cornești. Lucrarea este începută în 2018 și acum ne închidem cu ea. Vreau să invit tot cetățenii care vor să se branșeze la sistemul de canalizare pentru a beneficia de această utilitate să vină la primărie să depună cereri”, a precizat primarul Mădălin Ungureanu.

Autoritățile din Bălești susțin că în viitor sistemul de canalizare va fi extins și în restul comunei. ”În acest moment vreau să precizez faptul că urmează să mai implementăm un proiect finanțat prin ”Anghel Saligny” pentru extinderea sistemului de canalizare în satele Bălești-Seci, Rasova, precum și în unele zone din alte două sate. Va fi o lucrare care se întinde pe 7 kilometri și are o valoare de 12.000.000 de lei. Eu mi-am propus ca, până în 2026, să finalizez sistemul de canalizare în toate comuna Bălești”, a mai spus Mădălin Ungureanu.

Vizualizări: 958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: