Atletele de la Târgu Jiu iau startul la Campionatul Național de Semimaraton

Atleta Andreea Chivoiu va lua startul la finalul acestei săptămâni în proba de semimaraton din cadrul Campionatului Național de Semimaraton, competiție atletică inclusă în Wizz Air Bucharest International Half Marathon by Constantina Diţă, care se desfăşoară pe 23 aprilie, la București. Andreea Chivoiu vrea să urce pe podium atât la individual, cât și în întrecerea pe echipe.

Peste 1000 de alergători sunt pregătiţi să stabilească noi recorduri personale în cadrul cursei de semimaraton din cadrul Campionatului Național. Printre alergătorii înscriși la această puternică reuniune atletică se numără și gorjeanca Andreea Chivoiu, sportivă cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii. Andreea, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, va alerga pentru o nouă medalie, dar și cu gândul la un nou record personal în această probă.  ”În cadrul concursului voi alerga atât la individual, cât și la echipe. Merg cu gândul de a urca pe podium la ambele categorii, dar și să realizez un personal best”, a spus Andreea Chivoiu pentru csmtargujiu.ro.

Startul cursei se va da duminică la ora 08:45 când vor pleca pe traseu alergătorii înscrişi în cursa de semi-maraton şi în Campionatele Naţionale de Seniori.

După ce a cucerit bronzul la începutul acestei luni la maratonul Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, ediția 2023, Alina Eremia va lua și ea startul, la finalul acestei săptămâni, la aceeași competiție.

Atleta cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de antrenorul Ion Bură, vrea să stabilească un nou record personal la Campionatul Național de Semimaraton.

Traseul ediţiei din 2023 este certificat World Athletics Label şi a fost conceput special de campioana olimpică Constantina Diţă pe o zonă plată, rapidă, care să ofere oportunitatea atleţilor profesionişti de a stabili recorduri personale competitive. Un astfel de record personal vrea să obțină și Alina Eremia. ”La acest concurs mi-am propus să realizez un nou ”personal best”. Voi da tot ce pot ca să scot un timp cât mai bun”, a declarat Alina Eremia înainte de plecarea spre București.

Galerie foto


Vizualizări: 445

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: