Andrei Maioreanu va participa la maratonul Constantinei Diță

Fostul secretar de stat, Andrei Maioreanu va participa la Wizz Air Bucharest International Half Marathon by Constantina Diță. Evenimentul se va desfășura duminică, 23 aprilie, pe unele dintre cele mai frumoase străzi din București. 

Aproximativ 3000 de alergători sunt așteptați să participe la maratonul organizat de Constantina Diță. Printre aceștia se va afla și gorjeanul Andrei Maioreanu, fost secretar de stat, în prezent, unul dintre candidații care râvnesc la un loc din Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia. 

Maratonul va avea urmatoarele curse: Semimaraton (21,79 km), 10 km, Team 3 Challenge (10 km), Cursa Populară (3,5 km) și competiția dedicată persoanelor în scaune rulante (10 km).

Traseul ediției din 2023 este certificat World Athletics Label și a fost conceput special de campioana olimpică Constantina Diță pe o zonă plată, rapidă, care să ofere oportunitatea atleţilor profesionişti, dar și alergătorilor amatori de a stabili recorduri personale competitive.

“Sunt bucuroasă că avem din nou un număr important de alergători la start și sunt sigură că vom avea parte de o atmosferă unică pe străzile din București. Este un eveniment deschis alergătorilor amatori și alergătorilor profesioniști care vor să-și îmbunătățească recodurile personale și abia aștept startul acestei ediții.

Mi-am dorit întotdeauna să pot da cât mai mult înapoi acestui sport pe care-l iubesc enorm și ideea cursei de la București a fost de a convinge cât mai mulți oameni să facă sport și să adopte un stil de viață cât mai sănătos”, a declarat Constantina Diță, organizatoarea evenimentului, în presa centrală. 

Wizz Air Bucharest International Half Marathon by Constantina Diță susține și la ediția din acest an cauzele sociale ale partenerilor Comitetul Paralimpic Român, Habitat for Humanity Romania și 100K Walk o parte din încasări fiind redirecționate spre acestea. 

Vizualizări: 635

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: