Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Angajaţii de la Işalniţa, aduşi cu microbuzul la audieri

Mai multe persoane, şefi de birouri şi servicii, au dat ieri cu subsemnatul la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj în cazul dispariţiei a o sută de mii de tone de cărbune din depozitul de la Işalniţa.

Şase persoane, patru bărbaţi şi două femei, angajate la Işalniţa au venit ieri cu microbuzul la audieri la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj. Una dintre angajate a răspuns ironic la întrebarea ce s-a întâmplat cu cărbunele din depozit: „L-am furat cu sacoşa“. Audierile au durat până în jurul orei 17.00. Potrivit unor surse, cei care au dat declaraţii ieri sunt cei responsabili cu depozitul de cărbune. Niciunul dintre directorii acuzaţi că sunt vinovaţi de lipsa cărbunelui nu a venit la audieri.

audieri_isalnita_3Conducerea Complexului Energetic Oltenia a depus plângere penală pe numele a zece salariaţi ai companiei, printre care şi fostul director Constantin Bălăşoiu.

Laurenţiu Ciurel, directorul CE Oltenia, a menţionat în urmă cu o lună că la Işalniţa este vorba despre o lipsă în gestiune şi va fi tratată ca atare. Pe de altă parte, atunci îl disculpa pe Bălăşoiu. “Voi face exact ce spune legea în cazul unei lipse de gestiune. (...) Dânsul a fost director al complexului, e adevărat, în perioada în care se întâmplau lucrurile acestea, dar alte persoane se ocupau şi aveau în grijă supravegherea consumurilor şi a depozitelor de cărbune. Dânsul primea situaţia, aşa cum o primesc şi eu şi semna pentru ele”, a declarat Ciurel într-o conferinţă de presă.

Un alt director din CEO, Aurel Medinţu, a mai spus că ar fi două explicaţii pentru dispariţia cărbunelui: măsluirea consumurilor pentru a rezulta un preţ de producţie mai mic sau un contract păgubos cu o firmă care era plătită să aducă cărbune, dar nu făcea acest lucru.

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: