Angajări la mai multe școli din Gorj

Mai multe unități de învățământ din județul Gorj au anunțat recent organizarea de concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante. Posturile disponibile variază de la îngrijitori, paznici și șoferi, până la bibliotecari, laboranți și administratori financiari.

La Colegiul Național „Spiru Haret” din Târgu Jiu sunt disponibile două posturi de îngrijitor pentru care se cere diploma de bacalaureat și flexibilitate în programul de lucru.

Liceul Tehnologic Roșia-Jiu caută un îngrijitor debutant, postul fiind deschis celor cu studii generale, fără a se solicita experiență. Dosarele se pot depune până pe 11 octombrie, iar concursul va avea loc între 21 și 24 octombrie.

De asemenea, Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu oferă un post similar, unde proba scrisă este programată pentru 18 octombrie, iar interviul pentru 22 octombrie.

Grădinița cu Program Prelungit din Rovinari oferă două posturi de îngrijitor cu studii medii și un post de infirmieră pentru care este necesară o experiență de cinci ani. 

Școala Gimnazială Arcani are un post de îngrijitor cu sfert de normă, destinat persoanelor cu cel puțin cinci ani de experiență și domiciliul în localitate, iar concursul se va desfășura în prima jumătate a lunii octombrie. 

Școala Gimnazială „Voievod Litovoi” din Târgu Jiu caută un îngrijitor pentru grădinița cu program prelungit din Bârsești, iar candidații trebuie să fi absolvit un curs de igienă sau infirmier și să prezinte o recomandare de la ultimul loc de muncă. Proba scrisă este programată pentru 15 octombrie.

Pentru cei interesați de un post de șofer, Școala Gimnazială Cărpiniș din comuna Crasna oferă o astfel de oportunitate, cerând însă 10 ani de experiență în transport rutier. Concursul va avea loc la mijlocul lunii octombrie.

Liceul Tehnologic Bustuchin are vacante două posturi: unul de paznic, pentru care se cer studii liceale, și unul de secretar, pe perioadă determinată, cu studii superioare. În plus, un post de administrator financiar cu jumătate de normă este disponibil la Liceul Tehnologic Stoina. 

La Școala Gimnazială Bumbești-Pițic este disponibil un post de bibliotecar cu sfert de normă, pentru care se cer studii medii și un curs în biblioteconomie sau știința informării. Candidații trebuie să aibă și trei ani de vechime în muncă. Proba scrisă pentru acest post va avea loc pe 9 octombrie.

Vizualizări: 977

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: