ACS Viitorul Târgu Jiu a adus juniori de la Ordea, Craiova şi Satu Mare

ACS Viitorul Târgu Jiu a completat lotul pentru noul sezon cu o serie de juniori aduşi de la Oradea, Craiova şi Satu Mare. Mădălin Ruican, de la juniorii Universităţii Craiova, Adrian Gojda de la Viitorul Vetiş din Satu Mare şi Darius Gheban de la Luceafărul Oradea, jucători sub 18 ani, s-au regăsit pe foaia de joc la primul meci oficial al noului sezon.

ACS Viitorul Târgu Jiu a debutat în noul sezon din Liga 2 cu o remiză, scor 2-2 cu FC Braşov, după ce echipa pregătită de Cristian Lupuţ a condus cu 2-0 la pauză, dar a fost egalată de gazde în repriza secundă.

Lotul echipei nu a fost prezentat înaintea debutului în noul sezon, dar pe foaia de joc s-au regăsit o serie de nume noi, printre care şi trei juniori.

După ce 18 jucători care au evoluat sezonul trecut au ales să se despartă de echipa lui Cristian Lupuț, tehnicianul s-a orientat către juniori de la fosta echipă, Luceafărul Oradea dar şi de la Satu Mare.

Juniorul Adrian Godja a debutat la acest meci după ce s-a aflat în probe în perioada de vară alături de un alt coleg de la Viitorul Vetiș din Satu Mare. La acelaşi meci de la Braşov a debutat şi juniorul Darius Geban, 17 ani, adus de la Luceafărul Oradea.  Pe foaia de joc s-a mai aflat un junior de 18 ani, Mădălin Ruican, împrumutat de la Universitatea Craiova.

La meciul cu FC Braşov au debutat şi foştii panduri Dodoi şi Brânzan care nu au rezistat pe teren tot meciul pentru că nu au efectuat cantonamentul de vară alături de echipă.

Vizualizări: 786

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: