A sunat la 112 ca să-și denunțe fiul. Conducea fără permis

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați telefonic, ieri, de o femeie din satul Lăzărești, județul Gorj, cu privire la faptul că fiul său, de 39 de ani, ar fi plecat cu autoturismul de la domiciliu spre orașul Bumbești-Jiu, deși acesta nu deține permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice. 


La scurt timp de la sesizare, bărbatul a fost depistat și identificat de polițiști pe strada Aleea Gării, din orașul Bumbești-Jiu, fiind condus la sediul poliției orașului Bumbești-Jiu pentru continuarea verificărilor și a stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului. 


Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,08 mg/litru alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condus ulterior la Spitalul orăşenesc Bumbeşti-Jiu, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. 


De asemenea, în urma verificării bărbatului în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat. 


În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducera unui auto având dreptul de a conduce suspendat, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.


În continuarea cercetărilor, la data de 26 august 2024, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Vizualizări: 1,891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: