A renunțat la mandatul de consilier local

Fostul prefect de Gorj, Iulian Popescu, a renunțat la mandatul de consilier local la Târgu Jiu. Anunțul că va ajunge aici l-a făcut după numărătoarea voturilor de la alegerile locale. 

Iulian Popescu a declarat că a renunțat din prima la mandatul de consilier și își dorește să consolideze o echipă de consilieri municipali care să pună pe primul loc interesul cetățenilor.  

„Am renunțat la mandatul de consilier local. Poți să renunți din prima. Altfel, era nevoie de demisie. Pe mine m-a interesat să consolidăm o echipă de consilieri locali care să lupte în acești patru ani pentru normalitate, pentru a se opune abuzurilor și pentru buna utilizare a banului public în Târgu Jiu. Am avut mai multe discuții cu colegii mei, ne-am pregătit pentru acești patru ani. Fiecare coleg va avea un anumit proiect, un anumit domeniu de specialitate. Adrian Tudor și Marcel Romanescu au avut o înțelegere dinainte. S-a ajuns la această majoritate, o majoritate fragilă, la un vot diferență”, a explicat Iulian Popescu, într-o emisiune la Radio Infinit.

PNL are șapte consilieri locali. Iulian Popescu va candida și la alegerile parlamentare. Deschide lista de la Senat.

Vizualizări: 2,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: