Becali a dezvăluit blatul PSD-AUR

Gigi Becali este candidat al AUR la Camera Deputaților și este primul care a vorbit despre blatul propus de PSD partidului său. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, și-l dorește pe George Simion în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în ideea că este singurul pe care îl poate învinge. Orice alt candidat al coaliza forțele de dreapta.

Viorel Hrebenciuc ar fi vorbit cu Becali pe tema unui sprijin pentru liderul AUR, George Simion, ca să intre în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din România. „M-a sunat Viorel acum vreo trei luni. 'Băi Gigi, tu pe cine susții la președinție?”, susține Gigi Becali că l-a întrebat Viorel Hrebenciuc.

Și fostul deputat Sebastian Ghiță, un apropiat al lui Victor Ponta, fugit în Serbia, a făcut demersuri pe lângă AUR, semn că este important pentru ei ca Marcel Ciolacu să ajungă la Palatul Cotroceni. „Cu Sebi Ghiță - eram cu Simion lângă mine, la palat - l-am sunat eu și cutare. Și mi-a zis ”Băi, nea Gigi, hai să-l băgăm în turul doi pe Simion””, a povestit Gigi Becali la Realitatea Plus.

De altfel, cam toată lumea este de acord că eliminarea Dianei Șoșoacă din alegerile prezidențiale a fost pusă la cale de PSD, pentru ca voturile acesteia să ajungă la Simion.

Despre Marcel Ciolacu, Gigi Becali a vorbit în termeni critici: „Nu am nimic cu el, dar m-am gândit cum e posibil să fie omul ăsta președinte în țara? Punct. Nu-mi vine să cred. Vouă vă vine să credeți? Păi în primul rând nu știe să vorbească, mă!”.

Întrebat dacă exclude o discuţie cu cei de la PSD pentru susţinerea să intre în turul doi, George Simion a spus că ”social-democraţii trebuie să se susţină pe ei şi fratele mai mic, mai corupt şi mai slab organizat, adică PNL”. 

Vizualizări: 1,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: