A lăsat ansamblul folcloric pentru poliție

Unul dintre cei mai îndrăgiți membri ai Ansamblului Folcloric „Cheile Oltețului” din Polovragi, a lăsat portul popular pentru a îmbrăca uniforma de polițist. 

Coregraful Ansamblului, Andreea David, a postat un mesaj despre alegerea lui Adi Munteanu de a lucra în Poliție:

„Cu multă emoție și mândrie, vorbesc astăzi despre un tânăr pe care l-am cunoscut de la vârsta de doar 7 ani – Adi Munteanu, un nume sinonim cu ambiția și determinarea. L-am văzut crescând sub ochii noștri, formându-se pas cu pas, devenind omul care este astăzi. Este un exemplu viu că, indiferent de locul de unde provii, ceea ce contează cu adevărat este să fii om și să lupți cu inima pentru visurile tale. Am avut privilegiul să trăim împreună fiecare zi însorită sau înnorată, fiecare moment de bucurie sau de provocare. Adi nu a fost doar un copil talentat în Ansamblul Folcloric „Cheile Oltețului”, ci și un suflet puternic, care, cu credință în Dumnezeu, și-a găsit calea în viață, devenind astăzi polițist. Este dovada că atunci când crezi în forța ta interioară și ai încredere în Dumnezeu, poți realiza orice îți propui”, a spus, emoționată, Andreea.

„Adi, îți mulțumesc că ai fost și rămâi un exemplu pentru noi toți. Ne-ai demonstrat că perseverența, credința și inima curată pot transforma visele în realitate. Ai arătat că nu doar locul de unde pleci te definește, ci mai ales omul care alegi să devii. Suntem mândri de tine și de drumul parcurs și sperăm din toată inima să devii un polițist model, care să inspire și să îndrume pe cei care îți vor urma exemplul. Noi te vom susține mereu, așa cum am făcut-o încă din copilărie”, a completat Andreea David, coregraful Ansamblului „Cheile Oltețului”, adresând felicitări noului agent de poliție.

Vizualizări: 4,985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: