A furat din mai multe magazine

Trei ani de închisoare cu executare. Este pedeapsa primită de un bărbat din Târgu Jiu, recidivist, care a furat produse din Carrefour, dar a fost și agresiv cu cei care l-au prins. Sentința pronunțată astăzi de Judecătoria Târgu Jiu nu este definitivă.

Furtul s-a produs în ianuarie anul trecut, când bărbatul a ascuns sub geacă mai multe produse cosmetice și de igienă, apoi a încercat să părăsească magazinul fără să le plătească.

“În interiorul magazinului de observă cum intră o persoană de sex bărbătesc, îmbrăcată în haine de culoare închisă, respectiv, geacă, pantaloni, încălțăminte de culoare închisă, iar pe cap poartă o căciulă de culoare închisă. Această persoană se plimbă printre rafturile magazinului, iar la un moment dat sustrage produse de pe raf și le introduce în interiorul gecii, timp în care unele cad pe sol, le ridică și își continuă deplasarea. După săvârșirea activității infracționale acesta pleacă către punctul de ieșire din magazin, fără să plătească pentru produsele pe care le-a luat de pe raft”, se arată în documentul de la instanță.

Cercetările au arătat că suspectul a mai furat și din alte magazine, o dată adidași, trei ceasuri și o pereche de ochelari, în altă zi țigări, brichete, sticle cu băuturi alcoolice și produse de igienă personală. Și nu au fost singurele furturi.

Bărbatul este judecat în stare de arest.

Vizualizări: 1,528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: