3 detalii care îți aduc liniștea - cum alegi instalatorii autorizați pentru Casa Verde 2023 

Ai făcut parte din proiectul de subvenționare a panourilor fotovoltaice. Ai parcurs toți pașii pentru a fi parte din program. Înseamnă că știi prea bine, acum este timpul pentru a alege instalatorul autorizat sau firma care să monteze panourile în cauză. Ai așteptări destul de mari și te interesează să rezolvi acest lucru rapid și sigur. 

Îți spunem la ce să fii atent atunci când alegi Casa Verde 2023 instalatori autorizati. Din platforma specifică poți alege firma sau instalatorul individual. Însă nu este de ajuns ca printr-un click să îți asumi colaborarea cu prestatorul de servicii. Ai prima garanție faptul că este autorizat și a fost selectat, ca urmare a unor verificări amănunțite, parte din acest program. Este însă de ajuns? Nu. Iată la ce să fii atent:

#1 Experiența echipei 

Dacă vorbim de un instalator individual ei bine experiența sa este relevantă de asemenea. Unii apar și dispar de pe piața de profil, nu au un portofoliu prea vast în ceea ce privește clienții. Și știi cum se spune, degeaba ești bun dacă lumea nu știe despre tine sau degeaba te promovezi bine, dacă tu nu ești ceea ce pretinzi. Este nevoie de expertiză și de know how, clienții asta așteaptă. 

Din acest punct de vedere o recomandare este LSG Group. Din pagina oficială cei interesați pot descoperi toate detaliile, implicit oferta curentă. 

#2 Serviciile complete 

De interes pentru orice client este să evite diverse posibile conflicte între prestatorii de servicii. Ideal ar fi să colaboreze cu cei care pot pune și în funcțiune, ceea ce va face deloc necesar să mai caute și alți specialiști. LSG Group se asigură că fiecare client are parte de consiliere, suport în ceea ce privește alegerea panourilor fotovoltaice potrivite, precum și servicii complete de montaj și punere în funcțiune. 

#3 Garanții și mentenanță 

Ca o continuare a colaborării, firmele cu prestanță și experiență în acest domeniu pun la dispoziție și servicii precum garanții și mentenanță. Asta înseamnă că mai departe de punctul zero când alegeți efectiv firma de profil, pe termen lung, puteți de asemenea să colaborați cu cei care au montat panourile fotovoltaice. 

LSG Group este activ și internațional, un brand al unei firme de încredere. Face parte și din lista celor validați să presteze servicii de nișă pentru montarea panourilor fotovoltaice conform programului Casa Verde 2023. Poate că nu toți cei care și-au dorit au reușit să fie parte din program. Pe viitor, dacă interesul este de a deveni prosumator, de a produce energie electrică pentru regim propriu, această firmă este disponibilă pentru colaborare. Dacă ne gândim pe termen lung la cât de rentabil este să fii independent din punct de vedere energetic, te va interesa probabil firma de instalatori validați nu doar acum, ci și pe viitor. Sunt derulate programe similare cu cel numit Casa Verde 2023, dacă nu chiar același tip de program reluat și în viitor. Asta înseamnă interes constant și pe termen lung privind acest domeniu. 


Cei care au reușit anul acesta să intre în acest program sunt deja la capitolul alege instalatorul. Vor face acest lucru în timp util, dar atenție la detalii precum cele menționate. Este la fel de important să colaboreze cu cei care au experiență, dar și care pot monta în timpul și nu amână foarte mult proiectul solicitantului. 

Fiecare solicitare pentru echipa înseamnă o ofertă personalizată. Numărul de panouri depinde de câtă energie are nevoie un consumator. Așadar sunt detalii de discutat cu echipa. Poți solicita o astfel de ofertă completând un simplu formular online. 


Contact: 

+4 0720 535 350

+4 021 207 90 90

[email protected]

Vizualizări: 1,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: