"Trafic de influență" pentru salariile de la Minprest. Anul trecut n-a fost?

A început plata salariilor în Minprest, iar directorul societății îl acuză pe senatorul Ion Iordache de trafic de influență pentru că a vorbit la Ministerul Energiei să se dea lefurile salariaților. Mai mult, inspectorii de muncă s-au sesizat după ce în presă oamenii s-au plâns că, de fapt, salariile au întârziat așa că au demarat verificări la Minprest.

Gârjoabă și Iordache s-au și înțeles, odată. Dar astăzi numai. 

"Să-și facă treaba în Parlament, nu sa facă trafic de influență pentru societăți. Odată ce spui că intervii la Minister pentru a plăti niște bani pentru societate e trafic de influență", a declarat la Radio Infinit directorul Minprest Rovinari, Gabriel Gârjoabă. 

Interesant e că anul trecut, exact în aceeași perioadă, conducerea Minprest Rovinari îi mulțumea lui Ion Iordache că a reușit rectificarea bugetului și oamenii din Minprest au primit tichete de masă. Mai mult, atunci acesta remitea comunicate de presă și distribuia fotografii cu el și Iordache.

Acum, supărarea lui Gârjoabă vine și ca urmare a unei afirmații făcute de parlamentar. Iordache a acuzat management slab la Minprest și surse politice spun că-l vrea afară pe Gârjoabă de la Minprest. Selecția pentru management este în desfășurare. În apărarea sa, directorul Gârjoabă spune că societatea are profit de peste 600 de mii de lei și că nici data de salariu nu a fost depășită, că 20 septembrie era ziua de salariu și că fix atunci oamenii au început sa primească leafa. 

Galerie foto


Vizualizări: 2,782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: