Vrea să înființeze un serviciu public cu utilaje de pe vremea lui Ceaușescu

Cu sculele și utilajele strânse din atelierele școlare de pe timpul lui Nicolae Ceaușescu, un primar din Gorj vrea să pună în funcțiune un Serviciu Public pe modelul Edilitara la Târgu-Jiu. Este decizia luată de edilul din comuna Săcelu Gheorghe Dumitrelea.




Serviciul public sau "Edilitara de Săcelu" ar putea funcționa în sediul vechii primării, acolo unde edilul are in plan construirea unei hale industrială.


"Avem vechiul sediu al primăriei pe care îl putem transforma in hală. Vreau să depozitez acolo toate sculele și utilajele atelierelor școlare care au funcționat pe timpuri in cadrul unităților de învățământ. Nu ne strică un strung, o presă sau alte scule și să înființez un serviciu public. Avem și unele utilaje achiziționate de primărie și cu doi salariați angajați am reuși să rezolvăm multe treburi în comună inclusiv curățirea pomilor, tuns iarba, vopsit, decolmatat șanțuri, reparații pe la școli. Având sculele și utilajele din ateliere am putea face și noi un serviciu public cum este Edilitara la Târgu-Jiu", a spus Gheorghe Dumitrelea primarul comunei Săcelu.

Vizualizări: 3,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: