Primar: Nu avem nicio pensiune în localitate. Reabilitarea drumului județean ar deschide comuna

O comună din județul Gorj de interes istoric, dar și turistic, nu are nicio pensiune. Este vorba de localitatea Vladimir, acolo unde este situată Casa Memorială "Tudor Vladimirescu". Din păcate infrastructura din zonă ține departe investitorii.




Comuna Vladimir este una dintre localitățile codașe ale județului în ceea ce privește atragerea investitorilor. Aici ajung însă turiști, dar nu pot rămâne mult timp pentru că nu au unde să se cazeze.


Autoritățile locale sunt în discuții cu doi potențiali investitori dar lucrurile se blochează la capitul 

"infrastructură rutieră și utilități".


"Noi nu avem nicio pensiune în localitate deși comuna are o însemnătate istorică deosebită, aici ajung turiști anual. Am stat de vorbă cu doi investitori care vor să facă două pensiuni în localitate dar discuțiile se blochează la drumuri", a spus primarul comunei Vladimir, Marius Vijulan.


O șansă reală pentru dezvoltarea comunei ar fi reabilitarea drumului județean, susțin autoritățile locale din Vladimir: "Modernizarea Drumului Județean este pentru noi o oportunitate de a deschide localitatea. Acest drum traversează comuna Vladimir, ajunge la Hurezani și am avea legătură și cu Târgu-Jiu dar și cu Craiova”. 


În această primăvară acest tronson de drum a fost reparat pentru că era plin de gropi, iar primarul are informații că urmează să fie alocate fonduri pentru reabilitare completă.

Vizualizări: 3,133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: