Video: Momentul cutremurului înregistrat de un primar!

Cutremurul de noaptea trecută a băgat, din nou, spaima în gorjeni! Mișcarile pământului au fost resimțite de aproape toată lumea și puțini au fost cei care au mai putut să adoarmă după o așa experiență. Imediat după seism, pe site-urile de socializare au apărut filmări și reacții despre seism. Printre cei care au surprins trepidațiile a fost primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu. Acesta se afla la o nuntă.

„Cutremur, cutremur la Târgu Jiu. Totul este în regulă, să cânte muzica! Aaa, urmează alte replici!”, se aude pe înregistrare primarul Ion Stamatoiu, în timp ce sala se golește de nuntași, iar în imagini se poate vedea cu totul se mișcă.

https://www.facebook.com/ion.stamatoiu/videos/1063176467999110 


De altfel, localul în care a fost Ion Stamatoiu nu a fost singurul din care nuntașii au luat-o la fugă de la primele semne că va avea loc un cutremur.
„Eram la un eveniment, pe strada Narciselor, din Târgu Jiu. Toată lumea a fugit din restaurant. S-a simțit destul de serios!”, mărturiseste un gorjean.
Cutremurul, despre care Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului spune că a fost de 4,5 pe scara Richter, a băgat spaima în gorjeni. Oamenii firmă că mișcările pământului s-au simțit foarte tare.
„În Târgu Jiu s-a simțit de peste 5 grade. Vuietul este îngrozitor...S-a simțit exact ca în 13 februarie”
„Foarte tare s-a zguduit blocul în care locuiesc!”
„S-a simțit și în Rovinari. S-a auzit un vuiet și s-a simțit puternic!”
„A fost puternic, am simțit zdravan mișcările. La etajul 1, cladire de P +2 etaje și mansarda, dar s-a mișcat bine de tot, cladirea”
„Eu l-am comparat cu cel de pe 13 februarie, doar ca a durat mai mult de data asta. De ce mint nemernicii în halul ăsta, cu peste 1 grad mai puțin? Ce interes au?”

Vizualizări: 2,663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: