Victorie la debutul în Liga Florilor pentru CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a debutat cu o victorie în Liga Florilor. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș au învins, duminică, în Sala Sporturilor, pe CS Dacia Mioveni, scor 27-25, fiind susținute de aproximativ 1000 de fani din tribune.

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a debutat cu dreptul în Liga Florilor reușind o victorie de senzație în primul meci oficial din acest sezon. Iubitorii de handbal și suporterii echipei din Târgu Jiu au luat cu asalt Sala Sporturilor la ora jocului fiind peste 1000 de spectatori în sală.

Aceștia au umplut sala și au creat o atmosferă de meci de Liga Florilor, așa cum sunt de regulă toate jocurile din campionatul feminin al României.

Jocul a fost disputat iar cele două echipe au dus o luptă destul de aprigă pentru fiecare minge. CSM Târgu Jiu a fost echipa cu un final de meci mai bun și care a reușit să își treacă în cont prima victorie din Liga Florilor.

Ana Cătălina Ciolan a înscris prima în poarta Mioveniului și a devenit astfel jucătoarea care a marcat primul gol din istoria echipei din Târgu Jiu în Liga Florilor.  Echipa din Mioveni a dominat finalul primei reprize și a intrat în avantaj la pauză, scor 10-13. După pauză Dacia Mioveni a avut un avantaj de cinci puncte, scor 10-15. Totuși echipa din Târgu Jiu a avut inspirație și a reușit să revină în joc, scorul final fiind favorabil gazdelor, scor 27-25.

Vizualizări: 594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: