Victorie clară la final de sezon cu Laguna București

CSM Târgu Jiu s-a impus duminică și în meciul 4 cu Laguna București, scor 101-84, din play-out-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin Getica 95. Cu Adrian Roșu pe bancă, CSM Târgu Jiu a obținut trei victorii consecutive și a câștigat cu 3-1 seria cu Laguna București.

CSM Târgu Jiu s-a reinventat pe final de campionat sub comanda lui Adrian Roșu. Chemat de la echipa satelit a clubului, antrenorul Adrian Roșu a reușit să redreseze într-un timp foarte scurt corabia și să dea un nou suflu echipei.

Cu trei victorii sub comanda lui Adrian Roșu pe final de sezon, echipa a reușit să câștige seria cu Laguna și evite ultima poziție în clasament.

„Baschetbaliștii lui Adi Roșu s-au mobilizat exemplar și pentru acest meci, reușind o nouă victorie la peste 100 de puncte. Gazdele au câștigat doar sfertul de debut, dar asta nu a făcut decât să-i motiveze și mai tare pe baschetbaliștii echipei noastre, care pe parcursul meciului și-au turat motoarele la maximum, iar CSM Târgu Jiu s-a impus în toate celelalte 3 secvențe ale meciului. După un debut de meci mai slab, băieții lui Roșu au făcut instrucție cu gazdele în sfertul doi, câștigat cu 35-17. Avea să fie sfertul care a făcut diferența din acest meci. Oamenii lui Roșu nu au slăbit presiunea nici în partea secundă. Au câștigat și următoarele două sferturi, iar sirena de final a găsit echipa noastră la +17, scor 101-84”, se arată în cronica acestui meci.

În urma acestui rezultat, echipa din Târgu Jiu a terminat pe locul 17, penultimul din Liga Națională. Jalen Dupree a fost cel mai bun marcator al echipei din Târgu Jiu, cu 31 de puncte. În meciul 4 s-a consemnat un nou debut la CSM Târgu Jiu, cel al tânărului baschetbalist gorjean, de doar 16 ani, Rareș Duca.

Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: